Glas plaat
Posted on: October 10, 2018, by : editor


Een glas plaat op maat kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals een glasplaat voor op je eettafel, salontafel, voor in je koelkast, enzovoort. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren.

Let op, indien je een glasplaat zoekt voor op de tafel, kies dan altijd voor gehard glas en indien de plaat niet in een frame komt, vergeet dan niet PP slijpen (plat poly) aan te klikken. Zo heb je geen scherpe randen en hoeken meer omdat deze dan gepolijst worden.

GlasDiscount.nl is een transparante leverancier van glas. Wij streven er naar om met behulp van onze website onze klanten goed te informeren en ze kwaliteit aan te bieden tegen zeer scherpe prijzen. Veelal zijn onze producten direct, of anders op zeer korte termijn, leverbaar. Wij leveren vele soorten glas, uiteraard op maat gemaakt. Zo leveren wij:

Enkel glas, float glas, dubbel glas, hr glas, isolatieglas, HR++ glas, figuurglas, gehard glas, draadglas, veiligheidsglas, getint glas, spiegels en meer.