Verge kopen
Posted on: April 17, 2018, by : editor

Verge kopen? Dat is zeer verstandig want Verge is een anonieme en veilige cryptocurrency met een zeer sterke focus op privacy. De blockchain van deze coin maakt in de basis gebruik van het Bitcoin protocol, maar heeft ook andere technologie├źn ge├»mplementeerd om de veiligheid te verbeteren en anonimiteit te waarborgen.

Daarvoor maakt XVG gebruik van verschillende netwerken waarin anonimiteit centraal staat, zoals TOR en i2p: ip-adressen van gebruikers worden daardoor geobfusceerd en transacties zijn niet meer te traceren. We leggen in dit artikel uit wat Verge inhoudt en waar je deze coin het beste kunt kopen.

Wat is Verge en waar kun je deze coin het beste kopen?

Verge is een open source decentraal financieel systeem op basis van blockchain technologie. Het doel van Verge is om het Bitcoin concept te implementeren op een manier waarin de privacy van de gebruikers van de blockchain centraal staat. De digitale valuta XVG bestaat sinds 2014, maar was destijds bekend onder de naam DogecoinDark. In 2016 hebben de ontwikkelaars besloten om de cryptomunt te hernoemen naar Verge zodat men de blockchain zou zien als een serieus project.

Verge (XVG) omschrijft zichzelf als de meest op privacy gefocuste cryptocurrency. De blockchain maakt gebruik van verschillende cryptografische algoritmes zoals Scrypt en x17 om een hoge mate van veiligheid te kunnen bieden terwijl de XVG miners altijd gelijke kansen hebben.

De cryptocurrency ondersteunt het Simple Payment Verification (SPV) protocol waardoor transacties op de Verge blockchain supersnel kunnen worden bevestigd. Dit gebruiksgemak mag echter niet ten koste gaan van de veiligheid en anonimiteit, welke wordt gewaarborgd door gebruik te maken van netwerken zoals TOR en i2P.

Verge kunt je het beste kopen bij Bitvavo. Dit is een Nederlandse aanbieder waar je eenvoudig Verge kunt kopen met iDEAL. Interesse? Bezoek dan vandaag nog de website van Bitvavo.