Kattenverzekering ervaringen
Posted on: July 17, 2017, by : editor

Het afsluiten van een kattenverzekering voelt voor veel mensen als een verplichting, terwijl dit helemaal niet nodig is. Tot het moment dat je niet verzekerd bent, want dan kun je jezelf wel voor de kop slaan.

Bij het afsluiten van een kattenverzekering wordt er altijd gesproken dat het echt aan te raden is bij de aankoop van een kitten al een kattenverzekering af te sluiten. Maar waarom is dit? Je betaalt namelijk direct het minste premie per maand.

Hoe ouder en zwaarder je kat wordt, hoe meer premie je betaalt. Dus waarom zou je dan zo vroeg mogelijk je kat willen verzekeren? Net als, hoe raar het ook klinkt, met een auto bouw je soort van “schadevrije jaren” op. Hoe langer je kat geen ingrijpende operaties of hoge kosten bij de dierenarts nodig heeft, zal je eigen risico beperkt blijft.

Steeds meer mensen sluiten een kattenverzekering af

Er zijn steeds meer mensen die een kattenverzekering afsluiten. Zowel raskatten als niet-raskatten worden verzekerd. Daarnaast kunnen ook oudere katten nog prima verzekerd worden, indien ze natuurlijk gezond zijn.

En als je katten een keer iets heeft gehad, wil dat niet direct zeggen dat een kattenverzekering niet meer mogelijk is. Informeer altijd bij de verzekeraar. Vergelijk daarnaast ook de verzekeringen met elkaar en bespaar veel geld. Lees hier meer over kattenverzekering ervaringen op Tinki.nl.